In het team

Je bent overtuigd van de kracht van het creatieve vermogen en wilt daar met je team mee aan de slag? Lab4verwonderkracht ontwerpt trainingen, lessen en ontmoetingen en gaat met jouw team aan de slag.

We reiken een andere bril aan: elk kind is vanuit zijn tenen nieuwsgierig. Wat gebeurt er met die nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrang van het kind binnen school? En wat betekent dit voor de ontwikkeling van het kind?

Dans niet alleen pasjes, maar neem kinderen mee naar het ‘vlinderbos’. Vraag niet hoeveel veertig plus vijf is, maar geef de uitkomst en laat ze de som maken. Laat een kind niet zomaar een opstel schrijven maar daag ze uit hun eigen rap te maken en sluit af met een rap-battle. Geef het kind de ruimte om fouten te maken, om met andere oplossingen te komen. Hierbij zoomen we vooral in op het proces. ‘Het gaat niet om het vullen van een emmer, maar om het aansteken van het vuur.’

Wij nodigen je van harte uit om met ons in gesprek te gaan en te onderzoeken wat wij voor je kunnen betekenen.

Klik op de koffers om een flyers met informatie te openen.

 
Testimonial: “Mark en Jeska dachten met ons mee met aandacht voor het geheel en oog voor detail en vertaalden onze wensen vervolgens in een prima personeelsdag met de gewenste inhoud en de juiste sfeer.”Petra Krajenbrink, voorzitter College van Bestuur van Stichting IJsselgraaf.